Науковий пікнік у Чигиринській територіальній громаді

4 травня 2023 р. викладачі кафедри економіки та управління Черкаського державного технологічного університету долучилися до Наукового пікніка у Чигирині, який організовано Черкаським державним технологічним університетом під гаслом «Вчись, працюй, живи на Черкащині!».

Під час Наукового пікніка старшокласники Чигиринщини мали можливість ознайомитися з перевагами та особливостями перспективних і актуальних нині спеціальностей 076 Підприємництво та торгівля (освітня програма «Підприємництво та економіка підприємства») і 281 Публічне управління та адміністрування (освітня програма «Публічне управління та адміністрування»).

Майбутні абітурієнти дізналися про правила вступної кампанії у Черкаському державному технологічному університеті, про навчання і дозвілля студентів ЧДТУ, про можливість подальшого працевлаштування у сфері підприємництва та публічного управління, брали участь у різних вікторинах і конкурсах.

Дякуємо організаторам заходу!

Шановні випускники! Запрошуємо вас на навчання за освітніми програмами «Підприємництво та економіка підприємства» і «Публічне управління та адміністрування»). Раді будемо бачити Вас у нашому навчальному закладі!