Кафедра економіки та управління долучилася до форуму «Digital Regions Week: цифровізація черкаського регіону»

У Черкасах 3 листопада в межах українського тижня регіональної цифрової трансформації для представників громад та бізнесу Черкаської області відбувся форум «Digital Regions Week: цифровізація черкаського регіону». Форум організували фахівці проєктного офісу Digital Cherkasy за ініціативи Міністерства цифрової трансформації України та за підтримки швейцарсько-української Програми EGAP, що виконується Фондом Східна Європа.

У форумі брали участь представники малого та середнього бізнесу, власники технологічних компаній, представники органів влади та органів місцевого самоврядування, а також всі, хто цікавиться цифровою трансформацією черкаського регіону. Викладачі Черкаського державного технологічного університету Руслан Манн (д.е.н., професор, завідувач кафедри економіки та управління) і Тетяна Котенко (к.е.н., доцент кафедри економіки та управління) також завітали на цей Форум.

Під час форуму дізналися про можливі цифрові рішення для громад, як громаді стати цифровою і з чого починати. Заступниця Міністра цифрової трансформації з питань європейської інтеграції Валерія Іонан розповіла про державну підтримку цифровізації регіону. CDTO області, заступник начальника Черкаської ОВА з питань цифрової трансформації Сергій Сверчков виступив із доповіддю «Цифровізація як драйвер змін роботи органів державної влади на Черкащині». Координаторка із впровадження цифрової трансформації в регіоні, національна модераторка платформи E-dem Олександра Радченко ознайомила учасників з практикою використання цифрових рішень та інструментів на регіональному рівні, розповіла про е-демократію та переваги впровадження її елементів в громаді.

Програма Форуму «Digital Regions Week: цифровізація черкаського регіону»

Дякуємо організаторам, спікерам та учасникам Форуму за можливість дізнатися про перспективи цифрових перевтілень громад Черкащини!