Чергові вебінари від Державної наукової установи «Український інститут науково-технічної експертизи та інформації»

Сьогодні 25 жовтня відбулися чергові вебінари з курсу підвищення кваліфікації «Трансформація науки в бізнес: можливості для комерціалізації», які організовані Державною науковою установою «Український інститут науково-технічної експертизи та інформації».

Тема першого вебінару: «Залучення інвестицій та партнерів», спікер – Єгор Шишенок, Президент ГО «Ліга інвестиційного розвитку України», СЕО та співвласник консалтингової компанії «Якість гарантовано». Говорили про золоті правила пошуку інвестора, презентацію бізнес-ідеї, нюанси юридичного оформлення домовленостей з інвестором, участь інвесторів у бізнесі та подальшу стратегію співробітництва.

Тема другого вебінару: «Пошук партнерів та клієнтів на міжнародних інноваційних ринках: особливості формування профілів організації та її рішень для участі у грантових конкурсах», спікер – Іван Кульчицький, Президент ГО Агенція Європейських Інновацій, керівник НКП ІКТ Горизонт 2020. Говорили про інноваційні ринки та поняття інноваційного ланцюга, інноваційні екосистеми, особливості просування інноваційних товарів, профілі та партнерство для програми Горизонт Європа, каскадне фінансування та площадки для комунікацій.

Дякуємо спікерам за цікаві, змістовні й пізнавальні доповіді з реальними прикладами з практичного досвіду!!!