Студенти освітніх програм «Підприємництво та економіка підприємства» і «Публічне управління та адміністрування» відвідали ТЦ «Епіцентр»

5 жовтня студенти 1 курсу освітніх програм «Підприємництво та економіка підприємства» і «Публічне управління та адміністрування» побували на екскурсії в провідному торгівельному центрі «Епіцентр» у м. Черкаси.

Національна мережа торгівельних центрів «Епіцентр» працює на ринку України вже 18 років і налічує 68 торгівельних центрів загальною площею 1,5 млн м2, співпрацює з понад 3,5 тис. постачальників, що забезпечують мережу торгових центрів «Епіцентр» близько 200 тис. найменуваннями товарів.

Екскурсію для студентів проводив комерційний директор ТЦ «Епіценр» у м. Черкаси Юрій Михайленко.

Майбутні економісти та фахівці з публічного управління та адміністрування мали унікальну можливість ознайомитися з організаційною структурою Епіцентру, дізналися про специфіку роботи кожного відділу в торгівельних залах, які представлені у форматі shop-in-shop; опанували сучасні методи торгівлі, зорієнтовані на потреби та комфорт покупця; ознайомилися з основними правилами організації процесу торгівлі, зокрема, роботою над розміщенням і просуванням товару, особливостями аналізу економічних показників діяльності і розвитку торговельного центра, оцінкою конкурентних переваг та врахування попиту і пропозиції.

Щиро дякуємо організаторам за цікаву, змістовну й навчально-пізнавальну екскурсію!