Підвищуємо кваліфікацію, долучившись до серії вебінарів на тему: «Трансформація науки в бізнес: можливості для комерціалізації»!

Державна наукова установа «Український інститут науково-технічної експертизи та інформації» організував серію вебінарів «Трансформація науки в бізнес: можливості для комерціалізації». Термін проведення: з 04 жовтня по 08 листопада 2022 року.

Професор кафедри економіки та управління Ірина Пріхно долучилася до цього освітнього проєкту. 04 жовтня стартувало одразу два вебінари:

  1. Трансфер технологій. Форми трансферу технологій в Україні.
  2. Поняття та ознаки технології в чинному законодавстві України.

Спікер – Давидюк Олександр – к.ю.н., доцент, професор кафедри господарського права Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, адвокат АБ «Олексадра Давидюка «Business Advaiser».

Під час вебінарів, учасники опановували поняття та форми трансферу технологій, розбиралися з особливостями укладання договорів на створення і передачу науково-технічної продукції, договорів на виконання науково-дослідних або дослідно-конструкторських та технологічних робіт, розбиралися з поняттям та правилами передачі наукової й науково-технічної продукції.

Дякуємо спікеру та організаторам за можливість підвищити компетентність у сфері трансферу технологій!!!